Madklubben ”Madløse”

Formålsparagraf
Formålet med Madklubben ”Madløse” er følgende:
a)     
at lave og spise god mad
b)     at afprøve nye madretter
c)    
at udvikle medlemmernes madlavnings-egenskaber  

Regelsæt Opskrifter

 

Arrangementsoplysninger Foto
Dato: 2008-03-29 

Kok: Mette (optagelsesprøve)

Forret: Rejer på bund af agurketråde
Hovedret: Ingefær marineret laks med pasta/pesto
Dessert: Chokoladekage med pære- og solbærsorbet

Karakter: 3½

Dato: 2008-02-02 

Kok: Jakob

Hovedret: Mørbrødbøf med gorgonzola sauce

Karakter: 3½

Dato: 2008-01-05 

Kok: Camilla

Hovedret: Laks med Giorgio's svamperissotto

Karakter: 3½

 

Dato: 2007-11-24 

Kok: Jakob

Hovedret: Små frække deller med lime-karry-kokos sauce

Karakter: 2

 

Dato: 2007-11-02 

Hovedret: Besøg på Nordisk Spisehus, Århus

Karakter: 5

Ingen fotos

Dato: 2007-09-24

Hovedret: Besøg på restaurant Valodia, Vanløse

Karakter: 4

Dato: 2007-10-23 

Kok: Camilla

Hovedret: Schnitzel mit pommes

Karakter: 3

Ingen fotos

Dato: 2007-09-08 

Kok: Jakob

Hovedret: Bagt kuller med svamperagout

Karakter: 2

Dato: 2007-08-19 

Hovedret: Besøg på restaurant Kreta, Vanløse

Karakter: 2½

Ingen fotos
Dato: 2007-06-13

Kok: Camilla

Hovedret: Corn-powder marinated beef med spidskål, porre, champignon, i wok

Karakter: 2½

Dato: 2007-05-01 

Kok: Jakob

Hovedret: Tunfrikadeller med grøn salat

Karakter: 3

Desssert: Camilla's fede chokoladekage

Dato: 2007-04-17 

Kok: Camilla

Hovedret: Rejeret fra Chiang Mai

Karakter: 3

Dato: 2007-04-03 

Kok: Jakob

Hovedret: Tunbøffer med wasabi-avocado creme

Karakter: 3½

Dato: 2007-02-?? 
Kok: Camilla
Hovedret: Kylling i chokoladesauce
Karakter: 4

Dato: 2007-01-31 
Kok: Jakob
Hovedret: Skinkesteak med hjemmelavet ratouille og kartoffelskiver
Karakter: 2½

Dato: 2007-01-17 
Kok: Camilla
Hovedret: Ruccola-drik & kartoffelpizza
Karakter: 3

Dato: 2007-01-10 
Kok: Jakob
Hovedret: Kålpølser med brune kartofler og grønlangkål
Karakter: 2

Dato: 2006-11-?? 
Kok: Camilla
Hovedret: Persillerodssuppe
Karakter: 3

Ingen fotos
Dato: 2006-09-17

Kok: Jakob

Hovedret: Rejer med artiskok og rispilaf

Karakter: 2

Beskrivelse af tidligere arrangementer findes i madklubbens bog